HRTech Arena


De #HRTech Arena bevat 391 aanbieders op het gebied van HR technologie. De 5 nieuwste aanbieders zijn:

WorQbetter
Talemetry
TalentLyft
Umango
Wiggli

 

Alle HRTech aanbieders in (één) kaart

De HRTech Arena bevat meer dan 300 aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Dit is editie III van januari 2020, in januari 2021 wordt de herziene, editie IV gepresenteerd. Klik in de arena om meer te lezen over specifieke aanbieders in een bepaald domein. Ook kun je onze aanbiedersgids en consultancygids gebruiken:

  • Aanbiedersgids: Je vindt hierin de belangrijkste aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.
  • Consultancygids: Je vindt hierin consultancy bedrijven die HR adviseren op het gebied van processen ondersteund met HR technologie in Nederland. Van Werving & Selectie tot Talent Management. Van zelfstandigen, bureaus, accountants tot wereldspelers.

Het laatste #HRTech nieuws in je inbox?
Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang gratis het whitepaper: Hoe kies je de best passende tool uit de zee van #HRTech aanbieders?

De HRTech Arena wordt in Internet Explorer niet goed weergegeven. Wil je de HRTech Arena zien, gebruik dan een andere browser, zoals Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome.

Download de HRTech Arena gratis

Gebruik de handige downloadbare HRTech Arena om HRTech voor je collega's en managers overzichtelijk te maken:

Als leverancier ook in de Arena?

Wil je als aanbieder van HRTech software ook in de volgende versie van deze Arena in januari 2021?

Lever dan je gegevens aan voor 10 december 2020 via email. Een basis profiel is gratis. Een basis profiel is gratis. Voor een uitgebreid profiel, content plaatsingen en verdere deelname in onze community zijn uitgebreide partnermogelijkheden. We spreken je daar graag persoonlijk over.

Deel de HRTech Arena