Aanbieders


Talentsoft

 

Gratis demo

Over Talentsoft

De wereld van werk evolueert razendsnel. Om in de toekomst zakelijk succesvol te zijn, moeten organisaties in staat zijn de vaardigheden en talenten van hun personeel ten volle te benutten, en wel op een wendbare en doelgerichte manier. Daarom is het onze missie bij Talentsoft om het potentieel van elke medewerker afzonderlijk te ontgrendelen, en op die manier organisaties te transformeren.

Ons open People@Work platform wordt door duizenden bedrijven ingezet om die transformatie te versnellen, op een manier die naadloos aansluit bij hun context, behoeften en bestaande technologische ecosystemen.

Wij zijn de Europese leider in Human Capital Management. Vanuit onze 15 kantoren wereldwijd ondersteunen we meer dan 2.200 klanten uit alle sectoren, in meer dan 130 landen.

Ga voor meer informatie naar www.talentsoft.nl.

Product Overzicht

Meer informatie over Talentsoft en haar producten


Naar aanbieder website

Kijk ook in de Kennisbank
Contactpersoon: Dennis Valkema

E-mail: dvalkema@talentsoft.com
Telefoon algemeen: 070 850 9100
Video: Youtube kanaal
Communicatietaal: Nederlands
Soort oplossing: Suite
Tools:
Domeinen: , , , , , , ,
Geografische focus: Wereld
Klantfocus: middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Global Enterprise
Beschikbare talen onder andere: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds


HRTech Expert
Voor onafhankelijk advies vraag deze Expert uit onze community.
Nog geen HRTech community expert beschikbaar.

 

Terug naar de aanbiedersgids.

Stel je eigen longlist samen

Ben je op zoek naar passende HRTech oplossingen voor jouw organisatie? Filter op de aanbieders door jouw wensen aan te geven, bekijk het rapport en download een handige pdf.

Consultancy partners

Voor advies bij selectie of implementatie

In de #HRTech Aanbiedersgids vind je de belangrijkste aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.