Aanbieders


Cornerstone

 

Cornerstone biedt organisaties de technologie, content en expertise om hun mensen te helpen bij het benutten van hun volledige potentieel. Dankzij uitgebreide wervingsmogelijkheden, gepersonaliseerd leren, ontwikkelingsgericht prestatiebeheer en een holistische HR-planning, wordt het human capital management platform van Cornerstone met succes gebruikt door meer dan 7.000 internationale klanten, met meer dan 75 miljoen gebruikers in 180+ landen en in 50+ talen.


Naar aanbieder website

Kijk ook in de Kennisbank
Contact: jpierresteguy@csod.com
Soort oplossing: Suite
Tools: , ,
Domeinen: , , , , , , , ,
Geografische focus: Wereld
Klantfocus: middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Global Enterprise
Beschikbare talen onder andere: Chinees, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Noors, Portugees, Spaans, Zweeds


HRTech Experts
Voor onafhankelijk advies vraag deze Experts uit onze community.

 

Terug naar de aanbiedersgids.

Stel je eigen longlist samen

Ben je op zoek naar passende HRTech oplossingen voor jouw organisatie? Filter op de aanbieders door jouw wensen aan te geven, bekijk het rapport en download een handige pdf.

Consultancy partners

Voor advies bij selectie of implementatie

In de #HRTech Aanbiedersgids vind je de belangrijkste aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.