Aanbieders


Validata

 

De Validata Group is gespecialiseerd in het screenen van personen en doet dit voor verschillende markten, zoals employment screenings voor de arbeidsmarkt en het screenen van huurders en kopers voor de woningmarkt. Met slimme software (SaaS) worden opdrachtgevers in alle sectoren maximaal ontzorgd.

Als marktleider op het gebied van het screenen van mensen en organisaties helpen wij onze opdrachtgevers om, wereldwijd, veel betere beslissingen te nemen bij het aangaan van nieuwe, of het continueren van bestaande samenwerkingen. De Validata Group levert via haar dienstverlening een concrete bijdrage aan een beter functionerende en veiligere omgeving, waardoor de kans op materiële of immateriële schade aantoonbaar afneemt. 

 


Naar aanbieder website

Meer informatie:
Algemene informatie over Validata Group / CV-OK

Meer weten over alles wat met screenen te maken heeft? Vraag het ons of laat onze animaties uw vragen beantwoorden. Deze bekijkt u hier.

Denkt u aan screenen en wilt u graag uw kennis hierover verrijken? Lees dan eens onze whitepapers over onderwerpen zoals ‘Het screenen van personeel: Waar begin je?’ en ‘Screenen in de zorg’.

Neem contact op met een van onze consultants voor meer informatie.
Kijk ook in de Kennisbank
E-mail: info@validatagroup.com
Telefoon algemeen: 020 5356898
Video: Youtube kanaal
Soort oplossing: Point solution
Tools:
Domeinen: ,
Geografische focus: Wereld
Klantfocus: MKB , middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Scale-up
Beschikbare talen onder andere: Engels, Nederlands


HRTech Expert
Voor onafhankelijk advies vraag deze Expert uit onze community.

 

Terug naar de aanbiedersgids.

Stel je eigen longlist samen

Ben je op zoek naar passende HRTech oplossingen voor jouw organisatie? Filter op de aanbieders door jouw wensen aan te geven, bekijk het rapport en download een handige pdf.

Consultancy partners

Voor advies bij selectie of implementatie

In de #HRTech Aanbiedersgids vind je de belangrijkste aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.