Aanbieders


Sympa HR

 

Demo aanvragen

De Sympa HR-oplossing is ontworpen om de dagelijkse werkzaamheden van HR-professionals over de hele wereld te versimpelen.

Door bedrijven een geaggregeerd en duidelijk beeld te geven van alle persoonsgegevens en daarnaast een onbeperkt aantal integraties met andere software te bieden, ondersteunt het systeem slimme besluitvorming en helpt het bij het automatiseren van HR-routinetaken.

Het systeem wordt momenteel gebruikt door meer dan 800 organisaties wereldwijd en heeft een van de hoogste cijfers voor klanttevredenheid in HR-technologie binnen Europa.

 

HR inzichten van Sympa:

  • E-gids: ‘Top HR trends vanaf 2020’:  In deze gids hebben wij de nieuwste trends op HR-gebied van nu en de nabije toekomst gebundeld. Laat je inspireren en doe nieuwe ideeën op die je ook in je eigen organisatie kunt inzetten.
  • E-gids: Beoordelingen handboek”. Een efficiënt beoordelingsproces bespaart niet alleen veel tijd, het zorgt er ook voor dat werknemers tevreden en productief zijn. Deze gids biedt je tips en tricks om het beoordelingsproces ook binnen jouw organisatie zo soepel mogelijk in te richten.
  • E-gids: ´Hoe maak je de business case voor een nieuw HR-systeem?’ Jij bent je ongetwijfeld bewust van het belang van een goed HR systeem. Het kan echter lastig zijn om de rest van de organisatie hiervan te overtuigen. Deze gids biedt je nuttige tips om een duidelijke business case neer te zetten waarmee je in een handomdraai het belang van de investering duidelijk kunt maken.
  • On-demand webinar: ‘Het succesvol managen van internationale HR.’ Het stroomlijnen van internationale HR-processen kan lastig zijn. In deze korte webinar laten wij je graag zien hoe gemakkelijk dit is met een systeem dat internationale processen volledig ondersteunt.

Naar aanbieder website

Contactpersoon: Marvin van de Brug
E-mail: marvinvandebrug@sympa.com
Mobiel: +31 6 82 45 96 62
Communicatietaal: Nederlands
Soort oplossing: Suite
Tools: , , ,
Domeinen: , , , , , ,
Geografische focus: Wereld
Klantfocus: MKB , middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Global Enterprise
Land van oprichting: Finland
Jaar van oprichting: 2005
Beschikbare talen onder andere: Chinees, Deens, Duits, Engels, Ests, Fins, Frans, Hongaars, Italiaans, Lets, Litouws, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Slowaaks, Spaans, Tjechisch, Turks, Zweeds


HRTech Expert
Voor onafhankelijk advies vraag deze Expert uit onze community.
Nog geen HRTech community expert beschikbaar.

 

Terug naar de aanbiedersgids.

Stel je eigen longlist samen

Ben je op zoek naar passende HRTech oplossingen voor jouw organisatie? Filter op de aanbieders door jouw wensen aan te geven, bekijk het rapport en download een handige pdf.

Consultancy partners

Voor advies bij selectie of implementatie

In de #HRTech Aanbiedersgids vind je de belangrijkste aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.