Aanbieders


Joboti

 

Het gaat razendsnel met Joboti: een startup die met een chatbot voor recruitment-toepassingen de wereld verovert. Gestart in 2016 mag het Amsterdamse bedrijf nu al gerenommeerde banken, accountants en uitzendbureaus tot zijn klanten rekenen.

Het bedrijf is opgericht door Stephan Kockelkoren en Luuk van Neerven. Kockelkoren experimenteerde in eerdere HR-startups met kunstmatige intelligentie en natural language processing, Van Neerven werkte als corporate recruiter. Samen kwamen ze op het idee om saaie en tijdrovende Recruitment-processen op een leuke manier te automatiseren, door middel van chatbots. En dat lukte.

Het Amsterdamse bedrijf ontwikkelde een virtuele Recruiter, Eva genaamd, die via verschillende chatkanalen, zoals bijvoorbeeld Facebook Messenger of een eigen widget op de website, communiceert met werknemers of kandidaten. Diverse bedrijven maken reeds gebruik van deze slimme virtuele assistenten en de telefoon van Joboti blijft rinkelen.

Meer informatie;

  1. Samenwerking Joboti en Microsoft (video) 
  2. Artikel over Joboti in Flexmarkt (pdf)
  3. Webinar Week Oktober 2018 met Joboti (video)

Naar aanbieder website

Kijk ook in de Kennisbank
Contactpersoon: Luuk van Neerven
Contact: info@joboti.com

E-mail: luuk@joboti.com
Mobiel: +31 611751618
Telefoon algemeen: +31 202615045
Soort oplossing: Point solution
Tools: ,
Domeinen: ,
Geografische focus: Europa
Klantfocus: MKB , middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Start-up
Beschikbare talen onder andere: Duits, Engels, Frans, Nederlands


HRTech Expert
Voor onafhankelijk advies vraag deze Expert uit onze community.

 

Terug naar de aanbiedersgids.

Stel je eigen longlist samen

Ben je op zoek naar passende HRTech oplossingen voor jouw organisatie? Filter op de aanbieders door jouw wensen aan te geven, bekijk het rapport en download een handige pdf.

Consultancy partners

Voor advies bij selectie of implementatie

In de #HRTech Aanbiedersgids vind je de belangrijkste aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.