Aanbieders


FLOWSPARKS

 

Bekijk een demo

FLOWSPARKS is een flexibel leerplatform met auteurstool en een LMS. Daarnaast biedt FLOWSPARKS e-Learning services voor de ontwikkeling van leerprogramma’s.

In de auteurstool ontwikkel je eenvoudig e-Learning met behulp van didactische leervormen (Learning Formats). Zo kan iedereen binnen jouw organisatie zelf e-Learning maken in 3 eenvoudige stappen:

  1. Bepaal je leerdoel
  2. Kies de juiste leervorm
  3. Vul in met inhoudelijke expertise

Ontdek de FLOWSPARKS auteurstool in 1 minuut.

Samen creëren we FLOW: Flexibel Leren in een Online Wereld. Wij helpen opdrachtgevers, mensen en organisaties te groeien. Door jou in staat te stellen medewerkers de nodige kennis en vaardigheden aan te reiken om de beste te zijn in hun vak. Door kennis ‘te vangen’ in online modules en zo de aanwezige kennis binnen de organisatie te borgen.

Meer informatie:

Je kunt e-Learning aanbieden op verschillende systemen via SCORM 1.2, SCORM 2004, LTI, CMI5 of rechtstreeks via FLOWSPARKS.

Wat betreft de gebruikers en resultaten, kunnen er eenvoudig ingaande en uitgaande koppelingen gemaakt worden met verschillende systemen zoals webshops, HR systemen en apps, etc.

Dat doen we met onze eigen API, maar juist ook met allerlei standaard integraties. Vraag naar de mogelijkheden en we kijken samen welke oplossing het beste bij jouw situatie past.


Naar aanbieder website

Contactpersoon: Kevin Janssen

E-mail: kevin.janssen@flowsparks.com
Mobiel: 06-21499768
Telefoon algemeen: 040-2922177
Video:

FLOWSPARKS op Vimeo


Communicatietaal: Nederlands
Soort oplossing: Point solution
Tools:
Domeinen: , ,
Geografische focus: Wereld
Klantfocus: middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Volwassen
Land van oprichting: Belgiƫ
Beschikbare talen onder andere: Engels, Frans, Nederlands


HRTech Expert
Voor onafhankelijk advies vraag deze Expert uit onze community.
Nog geen HRTech community expert beschikbaar.

 

Terug naar de aanbiedersgids.

Stel je eigen longlist samen

Ben je op zoek naar passende HRTech oplossingen voor jouw organisatie? Filter op de aanbieders door jouw wensen aan te geven, bekijk het rapport en download een handige pdf.

Consultancy partners

Voor advies bij selectie of implementatie

In de #HRTech Aanbiedersgids vind je de belangrijkste aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.