Aanbieders


Connecting-Expertise

 

Connecting-Expertise helpt bedrijven om een betere grip te krijgen op de inhuur -en beheerprocessen van alle mogelijke (tijdelijke) medewerkers. We leveren innovatieve oplossingen die onze klanten helpen in te spelen op de snel veranderende noden en markt. We doen dit via technologie die een oplossing biedt vanuit een Total Talent Sourcing invalshoek.

Op relationeel vlak zijn we flexibel, pragmatisch en klantgericht. Op technologie vlak zijn we open, modulair implementeerbaar en snel inzetbaar. We hechten een groot belang aan de ROI en de resultaten van onze projecten en groeien graag mee met onze klanten. Sinds onze oprichting hebben we een klantenretentie van 100%.

De ‘CE VMS’ ondersteunt het end2end inhuur -en beheerproces van uw externe medewerkers via 4 modulair implementeerbare modules (Source, Contract, Track & Pay). Dit voor zowel uitzenden, detachering als SOW contracten. De ‘CE Marktplaats’ helpt bedrijven om leveranciers te benchmarken, niche profielen te vinden en niet gekende leveranciers en/of freelancers snel en direct te zoeken, benaderen en contracteren.

USP’s: modulaire implementie en prijszetting, lokale aanwezigheid, mogelijkheid tot combinatie CE Marktplaats met CE VMS, mogelijkheid tot White label gebruik, kleine wendbare speler die onderdeel is van een multinational, duidelijke focus, snelle/korte implementatietijden, mogelijkheid om verschillende sourcingmodellen te ondersteunen (MSP (intern/extern), RPO, Master Vendor…)

Meer informatie over de twee kernproducten van Connecting-Expertise:


Naar aanbieder website

Contactpersoon: Peter De Buck, partner

E-mail: peter.de.buck@connecting-expertise.com
Mobiel: +32 (0)496 162 692
Telefoon algemeen: +32 (0)2 888 58 11
Soort oplossing: Point solution
Tools:
Domeinen: , ,
Geografische focus: Europa
Klantfocus: middelgrote klanten , grote klanten
Omvang aanbieder: Scale-up
Beschikbare talen onder andere: Duits, Engels, Frans, Nederlands


HRTech Experts
Voor onafhankelijk advies vraag deze Experts uit onze community.

 

Terug naar de aanbiedersgids.

Stel je eigen longlist samen

Ben je op zoek naar passende HRTech oplossingen voor jouw organisatie? Filter op de aanbieders door jouw wensen aan te geven, bekijk het rapport en download een handige pdf.

Consultancy partners

Voor advies bij selectie of implementatie

In de #HRTech Aanbiedersgids vind je de belangrijkste aanbieders op het gebied van HR technologie voor eindgebruikers in Nederland. Van Werving & Selectie tot Declaraties. Van start-ups tot volwassen partijen en wereldspelers.